Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pala i Barcelona

Efes prokockao vodstvo kod Reala: Pogledajte moćno zakucavanje Nocionija preko Šarića

Šarić
Youtube Screenshot
17.04.2015.
u 23:10

Za razliku od Reala koji je poveo 2-0, Barcelona je u Blau Grani dozvolila Olympiacosu da izjednači na 1-1.

Nevjerojatnu priliku propustili su košarkaši Efesa u Madridu protiv Reala, u drugoj utakmici četvrtfinala Eurolige.

Predvođeni Krstićem (23 koša), Huertelom (16 koševa, 15 asista) i Šarićem (11 koševa, 9 skokova), gosti su u 27. minuti imali "plus 15", a u 38. "plus 7", no Perperoglou je na kraju promašio tri otvorene trice i sve je otišlo u propast. Real je slavio rezultatom 90:85.

A posebno je dojmljivo bilo zakucavanje prekaljenog veterana Nocionija preko Šarića nakon prodora po lijevoj strani. Tu akciju možete pogledati u videu.

Za razliku od Reala koji je poveo 2-0, Barcelona je u Blau Grani dozvolila Olympiacosu da izjednači na 1-1 (63:76) pri čemu je kod domaćina najsvjetlija točka bio Tomić (14 koševa, 14 skokova), dok je Hezonja ubacio tri koša.

>>Najveći američki trener na Duke dovodi Vrankovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije