Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA REPREZENTACIJA

Duvnjak otkazao zbog bolova u koljenu, a Matošević nestao

07.08.2016., Rio de Janeiro - Olimpijske igre Rio 2016. Rukometna utakmica, Hrvatska - Katar. Domagoj Duvnjak.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
31.10.2016.
u 17:40

S obzirom na to da su se naši rukometaši izravno plasirali na Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 2017., ne moramo igrati kvalifikacije. Nećemo igrati nijednu službenu prijateljsku utakmicu. Tek trening-susret s rukometašima PPD Zagreba koji su na pripremama u Poreču.

Željko Babić, izbornik Hrvatske, neće moći računati na Domagoja Duvnjaka. Njemački Kiel zatražio je od Hrvatskog rukometnog saveza da oslobodi našeg igrača od reprezentativnih obveza zbog problema s koljenom. Željko Babić umjesto Domagoju Duvnjaku naknadni je poziv poslao Alenu Blaževiću. – Duvnjak već dugo ima problema sa skakačkim koljenom i ovaj reprezentativni tjedan iskoristit će za adekvatne terapeutske programe u svom klubu.

Na njegovo mjesto pozvali smo Alena Blaževića, koji igra zapaženu ulogu u Pick Szegedu i koji zaslužuje naći se u krugu kandidata koji se bore za mjesto u hrvatskoj reprezentaciji – rekao je Babić. U redu, možda Duvnjak zaista ima problema s koljenom, a klub koji ga plaća ima pravo tražiti ustupak od našeg Saveza. Ali, ako ima taj zdravstveni problem, zašto ga onda i klub ne štiti. Jer, kako je moguće da igrač koji ima problema s koljenom u subotu postigne devet pogodaka u prvenstvenoj utakmici protiv Erlangena koji se bori za ostanak u njemačkoj ligi. To je suparnik kojeg se bez problema moglo pobijediti bez Duvnjaka.

U stručnom stožeru nema ni Valtera Matoševića, trenera vratara. Umjesto njega novi je trener vratara Venio Losert. Budući da je Ivan Stevanović svojim obranama uvelike pridonio da Hrvatska osvoji broncu na EP-u u Poljskoj, a još više da Hrvatska ode na OI u Rio, postavlja se pitanje što je to trener vratara Matošević pogrešno radio? U redu da je Valter sam odustao, ali nije. Štoviše, čudno je jer ga još nitko službeno nije ni obavijestio da više nije u stručnom stožeru. 

>> Tonči Valčić nakon šest godina prekinuo medijsku šutnju, evo što je rekao!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije