Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabok na Gripama

Đugum: Želimo biti gazde na svom parketu

KK Split
Slavko Midzor/PIXSELL
24.10.2014.
u 11:50

- Nismo pokazali igru kakvu priželjkujemo, radimo dobro na treninzima. Tako je i sa mojom igrom, vjerujem da će biti puno bolje u narednim utakmicama

Na Gripe (subota, 17 sati) stiže Zabok. Prema svim pokazateljima Split je favorit u tom dvoboju.

- Riječ je o dobro momčadi, koja može biti neugodna, ali mi smo na svom parketu favoriti. Važno je odigrati čvrsto i agresivno. Zabok je s Kaštelima igrao produžetke, igra napadačku košarku, ali najvažnije je gledati sebe. Moramo se postaviti kao gazde na svom terenu - kazao je centar Splita Ante Đugum.

Žuti su u sezonu ušli s domaćom pobjedom protiv Šibenika i porazima u gostima protiv Alkara i Zagreba. 

- Nismo pokazali igru kakvu priželjkujemo, radimo dobro na treninzima. Tako je i sa mojom igrom, vjerujem da će biti puno bolje u narednim utakmicama - rekao je Đugum.

A trener Jakša Vulić želi pobjede na domaćem parketu.

- Zabok igra različito na domaćem terenu i u gostima. Puno toga će ovisiti o nama, moramo nametnuti agresivnu igru, popraviti defenzivni skok i smanjiti broj izgubljenih lopti. Obranu moramo držati na nivou, želimo zadržati ritam pobjeda na domaćem parketu i onda u narednim kolima krenuti po pobjedu u gostima - zaključio je Vulić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije