Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARAC ZA HRVATSKU

Draperu pukla kost, propustit će Svjetsko prvenstvo?

'04.09.2013., Slovenia, Celje - Europsko prvenstvo u kosarci Eurobasket 2013.Grupa C. Hrvatska - Spanjolska.Dontaye Draper. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
16.04.2014.
u 20:04

Nakon obavljena pregleda liječnička služba kraljevskog kluba objavila je da će Draper propustiti ostatak doigravanja i da je zasad neizvjesno kada bi se mogao vratiti.

Loša vijest za hrvatsku košarkašku reprezentaciju stiže iz Madrida. Tijekom prve četvrtfinalne utakmice Eurolige između Reala i Olympiacosa, nakon sudara s robusnim suparničkim centrom Brianom Dunstonom, pukla je podlaktična kost Realovu razigravaču Dontayeu Draperu.

Nakon obavljena pregleda liječnička služba kraljevskog kluba objavila je da će Draper propustiti ostatak doigravanja i da je zasad neizvjesno kada bi se mogao vratiti.

S obzirom na to da je ove zime imao slomljenu kost šake, ovo bi moglo dovesti do Draperova neigranja za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, što bi za sastav Lijepe Naše bio ozbiljan udarac.

>> Draper: Nisam toliko važan, ali sam spreman za EP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije