Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PROBLEMA

Divac je još uvijek majstor, pogledajte koš vrijedan 90 tisuća dolara!

Vlade Divac
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
24.12.2014.
u 11:46

Primio je loptu i zabio s polovice igrališta kao da je to najlakše na svijetu, a u tim trenucima digao je publiku na noge, ali i Jacka Nicholsona i sve igrače Lakersa

Vlade Divac je za LA Lakerse igrao do 1989. do 1996. godine i u tom periodu napravio mnogo za sve Europljane, ali i ponajbolji NBA klub u povijesti. A da ni sa 46 godina još uvijek nije zaboravio košarkaško umijeće, pokazao je na poluvremenu utakmice protiv Golden State Warriorsa.

Lakersi su pobijedili sa 115:105, ali na poluvremenu je show ipak pripao Divcu, koji je dobio priliku šutirati s centra i omogućiti da 90 tisuća dolara ode u humanitarne svrhe. I uspio je!

Primio je loptu i zabio s polovice igrališta kao da je to najlakše na svijetu, a u tim trenucima digao je publiku na noge, ali i Jacka Nicholsona i sve igrače Lakersa.

>> Divac: Politika u državi stala je između mene i Dražena

Komentara 2

Avatar Tarabic
Tarabic
14:02 24.12.2014.

Jao Vlade dragi, bezi iz OKS-a sto pre, dzaba ti sve medalje i kosevi, bio si ponos i dika, sta ti to treba u zivotu.

DH
dalibor.hren
18:25 24.12.2014.

Od dana kad je bacio i zgazio hrvatsku zastavu za mene ne postoji! Jedino ga veliča Yugo - večernjak. Njegovom slikom ne bih, od straha od bolesti, niti obrisao stražnjicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije