Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dario je ponosan

Dario Šarić sjajan na All Staru, igrao u prvoj petorci za Svijet koji je pobijedio Ameriku!

Dario Šarić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.02.2017.
u 08:57

- Puno mi znači što sam dio ovog društva na All Star vikendu. Ponosan sam što sam predstavljao svoju domovinu od četiri, pet milijuna ljudi

U utakmici mladih zvijezda NBA lige na All Star vikendu, košarkaši Svijeta pobijedili su pne koji su predstavljali Ameriku. Među onima koji su slavili sa 150-141 bio je i naš Dario Šarić koji je utakmicu započeo u početnoj petorci, zajedno s Nikolom Jokićem. Kristapsom Porzingisom, Jamalom Murrrayem, Domanatasom Sabonisom, a na terenu je bio sjajan.

Za 26 minuta Šarić je ubacio 17 koševa, uz vrlo dobar šut iz igre (7/10, trice 3/5), pet skokova i četiri asistencije.

- Puno mi znači što sam dio ovog društva na All Star vikendu. Ponosan sam što sam predstavljao svoju domovinu od četiri, pet milijuna ljudi na tako velikom showu. Nadam se da su i oni ponosni na mene, rekao je Šarić nakon susreta.

Svijet su do pobjede vodili Kanađanin Jamal Murray, koji je zabio 36 koševa i zaradio naslov MVP-a, te Buddy Hield s 28 koševa i šest skokova. 

>>Plenković: I ja ću se truditi da vratimo košarku na stare staze slave

Komentara 4

AN
anajed
09:38 18.02.2017.

Divan dečko. Rad i rad. Zaista puno truda je uložio. Hvala ti Dario sto pronosis lijepi glas o hrvatskoj.

Avatar -zztop-
-zztop-
10:10 18.02.2017.

Jamal Murray igrao svih 40 min i normalno da je bio najbolji. Nepravda za one koji su dobili manju šansu.

AU
austrougarskigeneral
10:23 18.02.2017.

odlično je odigrao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije