Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za kraj priprema

Damjan Rudež: Naša fantazija je puna Arena protiv Litve

Damjan Rudež
Sanjin Strukic/Pixsell
22.08.2014.
u 21:30

Po svemu što smo pokazali tijekom priprema, u Španjolskoj bismo trebali igrati bolje nego lani na EP-u, ističe Rudež

Posljednju pripremnu utakmicu Hrvatska će igrati u utorak u Areni, dva dana prije odlaska na SP, a na megdan joj dolazi europski doprvak Litva, reprezentacija koja nas je pobijedila u polufinalu lanjskog EP-a u Ljubljani.

- Svi se jako radujemo toj utakmici. Ostvarila bi nam se fantazija kada bi se Arena ispunila, to nam je svima san. Pozivam sve poklonike sporta željne dobre košarke da nas dođu podržati. Bilo bi sjajno kada bi naši ljudi ispunili Arenu kao što su lani ispunili ljubljanske Stožice. Uostalom, suparnik nam je reprezentacija iz svjetskog vrha - ističe Rudež.

Posljednje oglede Hrvatska je igrala baš protiv reprezentacija koje su je pobijedile u borbama za mjesto na europskom postolju, protiv Španjolske i Litve.

- Laska nam što smo igrali s njima, što govori da smo i mi kao reprezentacija dobili na rejtingu.

>> Pobjeda Hrvatske, 14 trica za 99 koševa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije