Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na eurobasketu

Cuban popustio, Nowitzki će ponovno igrati za Njemačku

nowitzki
NordPhoto/PIXSELL
17.09.2014.
u 19:30

Nowitzki je za reprezentaciju posljednji put igrao 2011. godine, a nastup na Eurobasketu će mu biti i oproštajni od omiljenog dresa.

Dirk Nowitzki po svemu sudeći ponovno će zaigrati za reprezentaciju Njemačke. Vlasnik Dallasa, Mark Cuban, iako nesklon puštanju svojih igrača na reprezentativne utakmice, 36-godišnjem Nijemcu dozvolio je nastup na Eurobasketu 2015. godine na kojem će Njemačka ugostiti jednu od skupina.

Nowitzki je za reprezentaciju posljednji put igrao 2011. godine, a nastup na Eurobasketu će mu biti i oproštajni od omiljenog dresa.

S Njemačkom je osvojio dvije brončane medalje, na SP-u u Indinapolisu 2002. i na Eurobasketu 2005. godine. Debitirao je 1999. godine na EP u Francuskoj.

>>Nowitzki pristao na nižu plaću kako bi Dallas mogao dovesti Mela

>>Nowitzki primio najviše sportsko priznanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije