Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Cleveland izgubio od New Yorka, Anthony pokvario LeBronov povratak

LeBron James
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.10.2014.
u 09:55

'Kralj James' nije birljirao, postigao je 17 poena, ali uz šut iz igre 5-15, a izgubio je čak osam lopti.

Navijači Clevelanda s nestrpljenjem su čekali prvu utakmicu u sezoni NBA lige nakon povratka LeBrona Jamesa, ali kući nisu otišli sretni. Naime, njihov klub na domaćem je parketu poražen od New Yorka sa 90:95, a 'kralj James' nije birljirao. Postigao je 17 poena, ali uz šut iz igre 5-15, a izgubio je čak osam lopti.

- Za mene je ovo bila posebna večer i drago mi je da me publika lijepo dočekala. Nisam bio nervozan zbog povratka, ali sad želim što prije zaboraviti ovaj poraz i krenuti dalje, rekao je LeBron James.

Goste koje su mnogi otpisali uoči ovog susreta predvodio je Carmelo Anthony koji je zabio 25 koševa.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

LA Clippersi pobijedili su na svom parketu Oklahomu 93:90. Gosti su bili oslabljeni neigranjem Kevina Duranta koji će zbog loma noge propustiti prvi dio sezone, a nove probleme zadao im je Russell Westbrook koji je početkom noćašnje utakmice slomio kost šake. Domaće je do pojede predvodio Blake Griffin s 23 koša, dok je Chris Paul dodao 22 poena.

Rezultati:

Orlando Magic - Washington Wizards 98:105
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 97:91
Cleveland Cavaliers - New York Knicks 90:95
Dallas Mavericks - Utah Jazz 120:102
Los Angeles Clippers - OKC Thunder 93:90

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije