Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fibina Liga prvaka

Cibosi na Tenerifeu bez četvorice iz petorke i Mulaomerovića

Cibona - Strasbourg
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
07.12.2016.
u 16:02

Protiv vodeće momčadi skupine i trećeplasiranog sastava španjolskog prvenstva, Cibonu će voditi pomoćni trener Ivica Burić, a cibose će na parketu predvoditi Amerikanac Reynolds koji još nema pravo igranja u A-1 ligi

Na Tenerife, na današnju utakmicu 8. kola Fibine Lige prvaka, cibosi su otputovali bez svog prvog trenera Damira Mulaomerovića i četvorice igrača iz najjače petorke - Žižića, Šakića, Rozića i Joksimovića.

Svi oni ostali su u Zagrebu kako bi vukovi što spremniji dočekali petak i veliki hrvatski derbi s Cedevitom, utakmicu 10. kola A-1 lige košarkaša.

Dakle, protiv vodeće momčadi skupine i trećeplasiranog sastava španjolskog prvenstva, Cibonu će voditi pomoćni trener Ivica Burić, a cibose će na parketu predvoditi Amerikanac Reynolds koji još nema pravo igranja u A-1 ligi.

>>Musa briljira, no Cedevita ga ipak pušta na EP do 17 godina

Komentara 1

Avatar links
links
21:59 07.12.2016.

tako to radi ozbiljan klub, sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije