Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠILI ZVEZDU

Cibona poput 'feniksa': Može li četvrta biti sreća za 'vukove'?

Cibona
Foto: Marko Prpić/Pixsell
24.04.2014.
u 22:43

Tko će ovog puta stajati Ciboni na putu saznat ćemo u petak negdje oko 22 sata, nakon dvoboja Cedevite i Partizana.

Iako su zbog financijskih problema tijekom sezone odlazili Žižić, Strawberry i Janning, a otišao je i trener Neven Spahija, pa su Ciboni predviđali borbu za opstanak u ABA ligi, 'vukovi' su se izdigli poput 'feniksa' te će igrati u finalu regionalne lige.

Fantastičnom igrom Cibona je usred Beograda sa 75:70 pobijedila favoriziranu Crvenu zvezdu te tako izborila četvrto finale regionalne lige.

- Imamo fenomenalnu kemiju i zato mi je drago zbog naših dečki - otkrio je tajnu trener Slaven Rimac.

Danas je briljirao Blassingame, a uz njega standardno dobar bio je MVP regularnog dijela sezone Dario Šarić. Cibona sada ima dva dana za odmor, a onda će pokušati osvojiti prvi regionalni naslov.

Naime, u prethodna tri pokušaja 'vukovi' su zaustavljani u finalu. U Draženovom domu 2004. srušio je FMP 71:70. 2009. godine u beogradskoj Areni bolji je bio Partizan 63:49. I godinu kasnije ponovno je koban bio Partizan, kada je Kecman u zadnjoj sekundi pogodio nevjerojatnu tricu za pobjedu beogradske ekipe 75:74 u zagrebačkoj Areni.

Tko će ovog puta stajati Ciboni na putu saznat ćemo u petak negdje oko 22 sata, nakon dvoboja Cedevite i Partizana. Može li Cedevita iznenaditi Partizan i zakazati hrvatski finale u Beogradu saznat ćemo u petak.

>> Cibona srušila Zvezdu za finale ABA lige i Euroligu: Ovo je san

Ključne riječi

Komentara 1

NE
neki
07:51 25.04.2014.

Zašto bi Cedevita iznenadila Partizan. Pa ispred njega je na tablici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije