Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napeta završnica

Cibona slavila u Zadru i plasirala se u finale prvenstva Hrvatske

Zadar - Cibona
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/10
29.05.2015.
u 22:44

'Cibosi' sada čekaju protivnika u finalu, u drugom polufinalu Cedevita vodi protiv Zagreba sa 1:0, a njihova utakmica igra se sutra.

Košarkaši Cibone slavili su i u drugoj utakmici polufinala Hrvatske. U Zadru su slavili protiv istoimenog domaćina 73:71 i izborili finale. A susret je bolje otvorio Zadar koji je poveo 8:0, a imao je pred kraj prve četvrtine i 11 koševa prednosti.

Cibona se po poluvremena ipak malo vratila u igru i na odmor otišla s minus 5, ali domaćin je i drugo poluvrijeme bolje otvorio i opet došao na dvoznamenkastu prednost, da bi u posljednju dionicu ušao sa šest koševa prednosti, ali završnica je pripala Ciboni koja je u tijesnom finišu došla do slavlja.

- Prije svega čestitke igračima Zadra kao i mojim igračima koji su bez obzira na puno problema tijekom sezone pokazali jednu igru s puno želje. Normalno da u pojedinim situacijama ta kvalilteta nije bila na razini koju bi svi mi htjeli, ali s obzirom na veliki ulog to je razumljivo. Veseli me što smo obje utakmice pobijedili Zadar na njihov način igre, na višak energije, rekao je trener Cibone Slaven Rimac.

Za Cibonu je Rozić postigao 16 poena dok je kod domaćina predvodio Ivanov sa 18 poena.

'Cibosi' sada čekaju protivnika u finalu, u drugom polufinalu Cedevita vodi protiv Zagreba sa 1:0, a njihova utakmica igra se sutra.

>>Cedevita uvjerljivom igrom pobijedila Zagreb i povela 1:0 u seriji

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
06:11 30.05.2015.

heja, heja cibosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije