Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori

Cibona odbila ponudu Zubčeva agenta Ražnatovića

Ivica Zubac
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
13.02.2016.
u 13:30

Petrović: Tražimo da se Zubac u ponedjeljak javi na trening i sve dok to ne učini ugovor će mirovati.

Miško Ražnatović, menadžer Ivice Zubca (18, 215 cm), jučer je u Zagrebu imao seriju razgovora oko sudbine svog mladog štićenika koji iz Cibone želi preseliti u Cedevitu. Najprije s izvršnim dopredsjednikom Cibone Acom Petrovićem:

- Od Miška smo dobili ponudu, no razlika u odnosu na ono što mi tražimo jest prevelika. Pretpostavljamo da će Zubčev agent tražiti izlazno pismo, no držim da na potencijalnoj Fibinoj arbitraži dobro stojimo. Polagat ćemo pravo na njega naredne tri i pol godine i da ćemo imati pravo na odštetu pri njegovu odlasku. Za početak, šaljemo mu poziv da se u ponedjeljak javi na trening i sve dok to ne učini bit će suspendiran i ugovor će mu mirovati.

Cedevitini čelnici sinoć se nisu htjeli izjašnjavati jer nisu znali na čemu su. Za vjerovati je da će Ražnatović pokrenuti postupak na Fibi, a Cedevita se možda požali Arbitraži HOO-a.

U svakom slučaju, na Zupcu je da se odluči hoće li odmah otići u inozemstvo (Panathinaikos je zainteresiran) ili će ostati u Cedeviti cijena čega bi bila neigranje do kraja sezone.

>>Cedevita izgubila spor, Ivica Zubac se vraća u Cibonu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije