Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP SESAR:

Cibona je na pravom putu, napravila je više od očekivanja

Josip Sesar
Goran Stanzl/PIXSELL
31.07.2014.
u 15:40

Legendarni košarkaš vukova novi je sportski direktor.

Cibona je dobila novog sportskog direktora - legendu kluba Josipa Sesara! Njegovo iskustvo u klubu, veliko košarkaško znanje i brojne veze u manjim košarkaškim centrima, ali i iskustvo rada s juniorskom momčadi trebali bi pomoći pri dovođenju dobrih igrača koje si klub može priuštiti u ovim teškim trenucima.

- U Ciboni ima puno posla. Prvi koraci će biti da sjednem sa trenerima i vidim u kojem smjeru su njihova razmišljanja. Nažalost, Cibona ima veliki pritisak na leđima s obzirom da joj je blokiran račun na - rekao je Sesar i nastavio:

- Mislim da je Cibona na pravom putu. Dugovi su bili veliki i pisalo se svašta, međutim u posljednje tri i pol godine otkako je ova uprava došla i preuzela klub mislim da se dosta toga saniralo i osvojilo trofeja više nego se očekivalo, znači nije izostao rezultat.

Naravno, najavio je da će se njegova strategija dovođenja igrača odnositi na jeftine i mlade, ali talentirane košarkaše.

>> Nanoviji prijedlog - Cibona ide u predstečaj. Dug nije 100, nego 20 milijuna kuna?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije