Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važan trijumf

Cibona izborila ostanak u ligi: Balić uživao, a Petrović čupao kosu

Cibona - Krka
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
13.02.2016.
u 23:15

Zagrebačku momčad do važne pobjede odveli su Nebojša Joksimović (20 koševa), Filip Krušlin (17 koševa) i Ante Žižić (13 koševa, 10 skokova).

Cibona je u 24. kolu regionalne košarkaške ABA lige na domaćem parketu svladala slovensku Krku sa 85:78  (41:30) i izborila ostanak u ABA ligi.

Vukovi su tijekom cijelog susreta bili u vodstvu, a kapitalnu prednost ostvarili su već u prvoj četvrtini - 26:15.

Zagrebačku momčad do važne pobjede odveli su Nebojša Joksimović (20 koševa), Filip Krušlin (17 koševa) i Ante Žižić (13 koševa, 10 skokova). Slovensku momčad predvodio je hrvatski dvojac - Ive Ivanov (21 koš) i Jure Lalić (17). 

Zanimljivo kako je na tribinama bilo mnogo poznatih lica, pa se bivši rukometaš Ivano Balić dobro zabavljao u društvu bivšeg košrakaša Nikše Prkačina dok je predsjednik Cibone, Aleksandar Petrović u ključnim trenucima čupao kosu...  

Dodajmo i kako je Zadar još jučer izborio ostanak u ligi pobjedom nad MZT-om (84:72).

>>Cibona odbila ponudu Zubčeva agenta Ražnatovića

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Komentara 1

Avatar links
links
08:04 14.02.2016.

a što glumite nervozu oko ostanka kada se zna od početka da ispadaju Tajfun i Sutjeska... čemu glumatanje, ili tako pravdate ovo cjelogodišnje maltretiranje nas gledatelja užasnim predstavama, pa tu se nezna tko je gori, katastrofa, da nema malog Žižića nema se šta gledati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije