Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga

Cedeviti olakšan tjedan uoči mogućeg ABA finala

Cedevita - Partizan
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
28.03.2017.
u 07:07

Umjesto u ponedjeljak, derbi s Cibonom cedevitaši će igrat u utorak (4. travnja), dok je utakmica sa Zadrom prebačena na 18. travnja

Odlukom HKS-ova povjerenika za natjecanje Dražena Jendriša, dvije Cedevitine utakmice u domaćem prvenstvu promijenile su nadnevak.

Umjesto u ponedjeljak, derbi s Cibonom cedevitaši će igrat u utorak (4. travnja), dok je utakmica sa Zadrom prebačena na 18. travnja.

U slučaju da se plasira u finale ABA lige, u kojem u sedam dana može odigrati pet utakmica, za Cedevitu je ovo bolje rješenje jer predstavlja mogućnost da se Zagrepčani puno bolje spreme za potencijalni finale. No, za njega mora u subotu pobijediti Partizan.

>>Mulaomerović nakon poraza u Zadru: Nedostajalo nam je hrabrosti 

Komentara 1

SV
svitilnik
23:52 28.03.2017.

HKS nema pravo pomicati termine odigravanja utakmica unutar svoje lige u korist neke lige niže razine a i ja bih rekao neke samozvane neregularne lige koja nije u interesu hrvatske košarke. Protekcijom nekih klubova stvarate nejednake uvjete za sve drugee klubove naše lige a time potičete neregularnost lige koju vodite. Termini se mogu mijenjati samo u odnosu prema europskim ligama. Ako netko hoće igrati te samozvane lige neka sami brinu o tome, neka sami to financiraju jer hrvatski građani ne žele to financirati. Sramotno je i da ova nova garnitura HKS –a nastavlja isto što je bilo i prije, omalovažavanje i podcjenjivanje vlastite lige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije