Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Cedevita poražena u paklu Pionira, Zvezdu bodrio i Đoković

KK Cedevita - Crvena zvezda Telekom
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.02.2016.
u 21:56

Najefikasniji u momčadi Cedevite bio je Pullen sa 20 koševa, White je ubacio 18, a Bilan jedan manje. Kod Zvezde je Miller postigao 22 koša.

Cedevita je upisala težak poraz u Beogradu na gostovanju kod Crvene zvezde u 7. kolu Top 16 faze Eurolige. Srpska je momčad slavila  sa 94:74.

Zvezda je u paklenoj atmosferi dvorene Pionir vodila od prve do posljednje minute. Domaćini su u prvoj četvrtini imali i 17 koševa prednosti, no Cedevita se u drugom poluvremenu razbudila i dva puta stigla na minus šest (54:48 i 62:56). No, Crvena zvezda je u odlučujućoj četvrtini dodala gasa i na kraju slavila s uvjerljivih 20 razlike.

Najefikasniji u momčadi Cedevite bio je Pullen sa 20 koševa, White je ubacio 18, a Bilan jedan manje. Kod Zvezde je Miller postigao 22 koša. Inače, utakmicu u Pioniru pratio je i Novak Đoković, a publika je najboljeg tenisača svijeta dočekala pljeskom i ovacijama.

Cedevita je tako upisala prvi poraz od Crvene zvezde u ovoj sezoni, nakon što je dva puta slavila ABA ligi. Mršićeva je momčad sada u Euroligi na omjeru 2-5.

>> Cedevita izgubila spor, Ivica Zubac se vraća u Cibonu!

Komentara 15

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:42 12.02.2016.

Objektivno Zvezda je puno jaca od Cedevite. Osim toga Beograd voli sport. Tako da im je Arena bila puna na futsalu a Pionir na kosarci. U Zagrebu mozes jedva skupiti pet tisuca gledatelja, od toga mozda 500 istinskih navijaca. Sto se pak igraca tice, moje je misljenje da Mazulin ne napreduje, Zganec i Pilepic ne znaju igrati obranu, Gordic, Zoric i Walker su totalni promasaji. Znaci, sa rosterom od sedam igraca ne mozes dobiti iole jacu ekipu.

KB
kb2387
22:13 11.02.2016.

koja sramota..pojma vi o košarci nemate...onog majmuna Walkera odmah otjerati ća..on nije ni za županijsku ligu..SRAMOTA!!!!

Avatar ^orlando^
^orlando^
22:12 11.02.2016.

Đoković presretan jer je njegov omiljeni klub pobjedio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije