Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvenstvo Hrvatske

Cedevita uvjerljivom igrom pobijedila Zagreb i povela 1:0 u seriji

Cedevita - Zagreb
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
26.05.2015.
u 20:59

Sljedeća utakmica igra se u subotu u Trnskom, a serija se igra na dvije dobivene pobjede

Košarkaši Cedevite rutinskom su pobjedom u polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske krenuli u obranu naslova. U Domu sportova pred 500-tinjak su gledatelja pobijedili Zagreb sa 91:74.

Povela je Cedevita na samom startu 18:2 i tu je utakmica već bila prelomljena, a prednost je održavala do samoga kraja.

- Jako smo dobro otvorili. Primili smo samo dva poena u prvih pet minuta. Na kraju mogu biti zadovoljan. Prije svega obranom, a nekim dijelom i napadom. Ima još prostora za napredak, ali to je bilo to. Ono što nije bilo dobro su izgubljene lopte u pojedinim trenucima. U prvoj četvrtini smo u jednom trenutku izgubili tri lopte za redom, a takav napadački skok Zagrebu također ne bi smjeli dopustiti, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić.

Sjajnu večer imao je Zubčić, zabio je 15 koševa i upisao osam skokova.

- Ušli smo u utakmicu kako je trener tražio. Ozbiljno i odgovorno. Od početka smo nametnuli svoj ritam. Znali smo da, ako nametnemo naš ritam, Zagreb neće izdržat. Vodili smo 20 razlike. Spremni smo za novu utakmicu i pokušat ćemo u subotu odigrati na isti način, rekao je nakon utakmice Zubčić kojemu su sa po 14 koševa pomogli Barać i Arapović.

Kog gostiju je Vučić zabio 17 koševa, a Perić 16. Sljedeća utakmica igra se u subotu u Trnskom, a serija se igra na dvije dobivene pobjede. Podsjetimo, Cibona je u nedjelju pobijedila Zadar 82:74.

>>Cibona na Žižićevim i Rozićevim krilima povela protiv Zadra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije