Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cedevita izgubila od Mega Leksa, sada 'gađa' Zvezdu

Cedevita - Mega Legs
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
27.02.2015.
u 22:03

Porazom od Mega Leksa (103:107), košarkaši Cedevite vjerojatno su se oprostili od želje da budu drugi ili treći na tablici uoči doigravanja u ABA ligi. Kako stvari sada stoje bit će četvrti i u polufinalu će igrati protiv Crvene zvezde.

Cedevita je danas dobro počela (26:15) i stala. Gosti su u jednom trenutku imali plus 12 (58:70). Ipak, tricom Gordića s devet metara, sa zvukom sirene, domaćin je izborio produžetke u kojima nije uspio doći i do pobjede.

- Nemam komentara, izuzev toga da čestitam gostima na zasluženoj pobjedi - bio je kratak Jasmin Repeša, trener Cedevite.

Sporan je bio prekršaj nad Pilepićem u završnici utakmice.

- Bilo je kontakta, no glupo mi je nešto govoriti. Očekivao da će sudac suditi faul - istaknuo je Pilepić.

Najefikasniji kod Cedevite bili su Pilepić (25 koševa), Zubčić (17) i Gordić (15), a kod gostiju Kešelj (23), Jokić (21), Musli (20, valorizacija 40) i Jaramaz.

>> Cedevita svladala Cibonu, ali je Repeša nezadovoljan: Mogli su nam ubaciti 300 koševa

Komentara 1

GV
golub Vaso
11:12 28.02.2015.

zvezda će iz dobro izgadjat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije