Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI STRUČNJAK

Cedevita dovela Lutza za trenera druge momčadi

Lutz
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
26.08.2016.
u 23:40

Mladi trener vodit će Cedevitu u A-1 ligi, Mladost u A-2 ligi te juniore kluba

Danijel Lutz (36), trener koji je s Cibonom bio prvak Hrvatske i osvajač kupa, novi je zaposlenik prvaka. Mladi trener vodit će Cedevitu u A-1 ligi, Mladost u A-2 ligi te juniore kluba, dok će Veljko Mršić voditi prvu momčad u Eurokupu i ABA ligi te u završnici PH.

Do takve podjele došlo je zbog toga što će klub igrati paralelno tri natjecanja pa će imati i pojačan igrački pogon od 20-ak košarkaša. Nakon što su obznanili da dovode Marka Ramljaka te dvojicu bivših juniora Rogića i Bundovića, cedevitaši planiraju dovesti još jednog vanjskog igrača. 

>> Lovro Buljević prešao iz Cibone u Cedevitu

Komentara 3

Avatar istrazitelj
istrazitelj
09:33 14.09.2016.

Malo informacija za "znalce" koji ne znaju ovog trenera. U sezoni 2012/2013 preuzeo je Cibonu poslije loših rezultata kada ju je vodio Mršić. Posložio ekipu koje je od svih proglašena lošom, uzeo kup i prvenstvo, te je otišao iz Cibone kada je Lovrić doveo Spahiju (znamo kako je to završilo) jer nije po drugi puta htio da ga ponižavaju. Prvi je dao Šariću pravu šansu da pokaže koliko može. Voli raditi sa mladim igračima i davati im pravu priliku. Zato će i voditi te ekipe kako je navedeno.

Avatar comandante
comandante
11:49 27.08.2016.

kupiš talentirane klince, imaš kao neku ideju i onda dovedeš ovog amatera, nabijedjenog, šalabahter trenera sa kosova da uči te klince!!!! Stvarno su smiješni ovi u Cedeviti, uz ovakve uvijete godinama ne mogu proizvesti igrača za aba liga nivo!!!

Avatar links
links
06:47 27.08.2016.

Ovi stvarno lutaju, blage vze nemaju, pa ovaj nije niti za tv komentatora, zali boze novaca!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije