Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKRVAVLJENA GLAVA

Burno u Zadru: Kapetan Cibone udario protivnika i razbio mu arkadu!

Udarac
Foto: Printscreen Youtube
1/7
22.05.2016.
u 15:01

Mladi Bašić ostao je ležati raskrvavljene glave, a nakon što se ustao, uputio je Roziću nekoliko uvreda.

Burno je sinioć bilo u Zadru gdje je domaćin u polufinalu košarkaškog doigravanja Hrvatske svladao Cibonu sa 73:70 i izborio majstoricu.

Trener Cibone Damir Mulaomerović nakon utakmice bio ljutit zbog uvreda navijača, no i na parketu dvorane Krešimira Ćosića je bilo žestoko.

Kapetan Cibone Marin Rozić, prilikom pokušaja blokade, aktom u glavu je udario igrača Zadra Lovru Bašića. Mladi Bašić nakon toga ostao je ležati raskrvavljene glave, a nakon što se ustao, uputio je Roziću nekoliko uvreda.

>> Mulaomerović 'poludio' na Zadrane: Ovo je sramota, trebao sam pustiti utakmicu Kvarneru!

Je li Marin Rozić namjerno udario Lovru Bašića?

Komentara 12

KR
krsevan
17:57 22.05.2016.

dobar addmin, bravo addmin... evo keks

DU
Deleted user
15:54 22.05.2016.

Namjerno ga udara,ali čak nebi okrivio suce. Treba par puta pogledati snimku i onda biti siguran. To kažem kao navijač Cibone. Zadar mi je drag,ali njegovi navijači....(večina) su primitivci žešći.

RO
rokolenic
16:52 22.05.2016.

Ma evo na usporenom snimku jasno se vidi da je Bašić nakon što je ispustio loptu, namjerno krenuo glavom ka Rozićevom laktu htijući ga ozlijediti i usput isprovocirati suce da sviraju nepostojeći faul. Sudac je ovdje pokazao zavidnu razinu poznavanja košarkaških propisa, ali ipak dojma sam da nebi pogriješio i da je Bašiću dao tehničku pogrešku zbog pokušaja iznuđivanja prekršaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije