Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVLJEN U BROOKLYNU

Bogdanović: Neće mi biti lako, no ja sam spreman boriti se za minutažu

Bojan Bogdanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
29.07.2014.
u 09:00

– Proveo sam u Fenerbahçeu tri godine i planirao sam produljiti ugovor, no onda je Brooklyn počeo zvati i ja sam konačno ovdje. Neće mi biti lako, morat ću se prilagoditi, posebice na puno veći broj utakmica nego u Europi. No, ja sam spreman i mislim da Netsima mogu pomoći odmah – kazao je Bojan newyorškoj sedmoj sili.

Nakon što je u petak ručao s glavnim menadžerom Billyjem Kingom, a u subotu večerao s trenerom Lionelom Hollinsom, u ponedjeljak je 25-godišnji Mostarac Bojan Bogdanović konačno predstavljen i novinarima koji prate Brooklyn Netse.

– Proveo sam u Fenerbahçeu tri godine i planirao sam produljiti ugovor, no onda je Brooklyn počeo zvati i ja sam konačno ovdje. Neće mi biti lako, morat ću se prilagoditi, posebice na puno veći broj utakmica nego u Europi. No, ja sam spreman i mislim da Netsima mogu pomoći odmah. To sam rekao i treneru Hollinsu, no svjestan sam da ću se morati boriti za svoju minutažu –  kazao je Bojan newyorškoj sedmoj sili.

Njegovi novi poslodavci proveli su Bojana po najnovijoj NBA dvorani Barclays Center koja je na njega ostavila snažan dojam.

– Impresioniran sam, to je jedna od najboljih dvorana na svijetu i jedva čekam da u njoj zaigram kao što jedva čekam da zaigram s Deronom Williamsom, Kevinom Garnettom, Mirzom Teletovićem i ostalima. Sretan sam i ponosan što ću igrati za Netse – kazao je Hrvat kojeg će Netsi za tri sezone platiti 10,3 milijuna USD, a 2011. su od Minnesote otkupili prava na Bojana za 1,5 milijuna USD.

>> Bojan Bogdanović će biti treći Mostarac koji ide u Netse

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije