Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uglađen potez'

NBA liga priča o Bogdanoviću: Napravio nešto što nitko u dvorani nije uočio, a za košarkašku legendu to je trenutak sezone!

Bogdanović
Foto: YouTube screenshot
1/4
23.02.2017.
u 18:35

Hrvatski košarkaš napravio je pogrešku u vođenju lopte uz čak 10 sitnih koraka, ali niti jedan od trojice sudaca nije mu oduzeo loptu zbog toga.

Bojan Bogdanović je u središtu pažnje zbog svog prelaska iz Brooklyna u Washington, ali i zbog trenutka koji se dogodio tijekom jedne utakmice Netsa, a promakao je svima u dvorani. I što je najvažanije promakao je i sucima. Ali ne i legendarnom centru Shaquilleu O'Nealu koji ga je 'razotkrio' u svojoj emisiji "Shaqtin a Fool".

Naime, hrvatski košarkaš napravio je pogrešku u vođenju lopte uz čak 10 sitnih koraka, ali niti jedan od trojice sudaca nije mu oduzeo loptu zbog toga.

Za Shaqa, čija se emisija bavi najsmješnijim potezima u NBA-u, bio je to trenutak vrijedan nagrade za najgore nedosuđene korake u dosadašnjem dijelu sezone.

Bogdanović mu je pak nakon osvojene 'nagrade' odgovorio sljedeće:

- Shaq, zahvaljujem se na nagradi ali bio je to 'uglađen potez', malo si se preračunao.

>>Hrvati su na cijeni: Wizardsi hvale Bogdanovića, Šarić upada u početnu petorku

>>Bojan Bogdanović napustio Brooklyn, evo gdje će nastaviti karijeru!

 

Komentara 1

Avatar Orlando!
Orlando!
21:20 23.02.2017.

Eto, pa taj ni loptu ne zna voditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije