Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušio rekord

Bogdanović nadmašio Dražena Petrovića: Presretan sam, ne mogu vjerovati!

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
28.10.2016.
u 09:23

Lani se Bogdanović izjednačio s Draženom po broju koševa na jednoj NBA utakmici. Protiv Philadelphije je postigao 44 koša, baš koliko je Petrović zabio Houstonu

Bojan Bogdanović zablistao je na otvaranju NBA sezone. Hrvatski košarkaš postigao je 21 koš, ali, na njegovu žalost, to nije pomoglo Brooklynu koji je izgubio od Bostona (117:122). Ipak, ostaje mu satisfakcija da je s tri postignute trice nadmašio Dražena Petrovića.

– Uvijek je lijepo kad vidiš svoje ime u istoj rečenici s Draženom. To je za mene velika čast – rekao je Bogdanović koji je za Netse postigao 223 trice od svog dolaska u klub 2014. Osim što je prestigao Dražena, Bojan je i 12. tricaš u povijesti Netsa.

– Stvarno sam presretan. Ne mogu vjerovati da sam stvarno zabio više trica od njega. Dražen je vjerojatno najveći hrvatski sportaš svih vremena. Nedavno mu je bio rođendan i proslavili su ga diljem zemlje, još je jednom otkrio svoje oduševljenje Bogdanović kojemu odgovara to što trener od njih traži brzu igru.

Podsjetimo, lani se Bogdanović izjednačio s Draženom po broju koševa na jednoj NBA utakmici. Protiv Philadelphije je postigao 44 koša, baš koliko je Petrović zabio Houstonu.

Komentara 1

IH
iron.hide.54966
10:35 28.10.2016.

Ostavite više Dražena na miru, čovjeka nema godinama i još ga se gura u neku statistiku. Katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije