Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nurkiću tehnička

Bivši cedevitaš ovim je potezom razljutio NBA zvijezde i američke medije!

Jusuf Nurkić
Foto: Screenshot
1/2
26.02.2015.
u 18:05

Jusuf Nurkić postigao je osam koševa te ostvario osam skokova i dvije asistencije u porazu Denvera

Košarkaši Denvera noćas su na domaćem parketu poraženi od Phoenixa (96:110), a bivši igrač Cedevite Jusuf Nurkić postigao je osam koševa te ostvario osam skokova i dvije asistencije.

No, BiH reprezentativac istaknuo se i po još jednom potezu.

Naime, u trećoj četvrtini u jednom je napadu poentirao, a prije toga Markieffa Morrisa bacio je na pod. Točnije, Morris je htio iznuditi prekršaj pa se pomalo teatralno bacio na pod.

No, nakon što je postigao koš, Nurkić je uhvatio loptu i dodao je Morrisu koji je još uvijek ležao na podu. Iako ne djeluje strašno, taj potez razljutio je igrače gostujuće momčadi, a suci su Nurkiću dali tehničku pogrešku.

Taj su potez okarakterizirali kao omalovažavanje protivnika, a i američki mediji to su osudili te Nurkića proglasili bahatim.

Pogledajte situaciju i procijenite sami, a svoje razmišljanje možete iskazati i u našoj anketi...

>>Bullse ozljeda Rosea dotukla, Garnettov povratak Minnesoti donio veliku pobjedu

Komentara 1

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
18:47 26.02.2015.

Sve OK. Inače je Nurkić šaljivdžija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije