Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaši otputovali

Bilan uoči Igara: Imamo fantastičnu priliku i sada živimo svoj san

Košarkaši odlaze u Rio
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/12
26.07.2016.
u 14:40

Hrvatski košarkaši krenuli su put Južne Amerike gdje ih najprije čeka nastup na pripremnom turniru u Argentini (Cordoba), a potom i na olimpijskom turniru u Rio de Janeiru koji za njih počinje 7. kolovoza

Košarkaški reprezentativci Hrvatske krenuli su put Južne Amerike gdje ih najprije čeka nastup na pripremnom turniru u Argentini (Cordoba), a potom i na olimpijskom turniru u Rio de Janeiru koji za njih počinje 7. kolovoza.

- I pripreme nakon kvalifikacija jako smo dobro odradili, a dobre igre u Torinu dale su nam dosta entuzijazma i pozitivne vibracije. Ništa ne obećavamo osim da ćemo dati sve od sebe - kazao je prije ulaska u zrakoplov kapetan reprezentacije Roko Ukić.

- Pružila nam se fantastična prilika i sada živimo svoj san. Koliko vidim, u momčadi vlada entuzijazam i svi jedva čekamo da Olimpijske igre počnu. Učinit ćemo sve da naš narod bude ponosan s nama, da postignemo dobar rezultat - dodao je centar Miro Bilan.

Nešto opširnije pred novinarima pričao je izbornik Aleksandar Petrović:

- Fascinantan je podatak da u 38 naših radnih dana, što podrazumijeva 60-tak treninga i utakmice igrane u Torinu, nitko nije propustio trening. Nakon Torina, imali smo neuobičajenih 10 dana odmora, no s obzirom koliko smo intezitvno radili prvi dio priprema to je igračima bilo nužno potrebno. S obzirom na veliki radni entuzijazam i visok intezitet, čak sam posljednji trening i prekinuo ranije kako ne bi došlo do bilo kakvih neugodnosti. Spremni smo, a za koliko na to vam ne mogu dati jasan odgovor i zato nam je jako važan ovaj turnir u Cordobi na kojem ćemo igrati protiv tri reprezentacije sudionice, protiv Argentine, Francuske i Srbije, nakon čega ćemo puno bolje znati koliko smo mi dobri.

Komentara 2

Avatar Diavolo
Diavolo
15:12 26.07.2016.

Meni najdraza repka košarkaška, koji vatreni,pakleni ... Sretno u Riju momci

SL
stipe.lasic
20:01 26.07.2016.

Sretnoo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije