Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAX! i Cedevita

Besplatna škola košarke na Velesajmu

Škola košarke
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/19
01.09.2014.
u 16:55

Cilj je škole upoznati dječake s osnovnim pravilima košarke i treninzima pokazati kako poboljšati svoju igru.

U Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu započela je besplatna škola košarke za dječake mlađe od 16 godina.

U školi, koju zajednički organiziraju sportski tjednik Max! i KK Cedevita, treninge je započelo 50-ak dječaka podijeljenih u dvije grupe. Stariji dječaci između 16 i 12 godina, te oni mlađi od 11 godina, sve do klinaca rođenih 2007. Škola će trajati do subote, a mnogi polaznici nastavljaju se baviti košarkom, kaže koordinator škola košarke KK Cedevita Dejan Jovović.

- Uglavnom je riječ o djeci koja ne treniraju, premda imamo i polaznika iz prošlih godina, tako da ovim akcijama radimo na popularizaciji samog sporta. Najdraže nam je što mnogi otkriju ljubav prema košarci te nastave s treninzima i kasnije - kaže Jovović.

Cilj je škole upoznati dječake s osnovnim pravilima košarke i treninzima pokazati kako poboljšati svoju igru. Djecu treniraju stručnjaci s velikim iskustvom rada s početnicima.

>> Slavili dečki iz Fišer grupe C Blok i cure iz Novog Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije