Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Barcelona i Real pobjedama krenuli u četvrtfinalnoj seriji

Ante Tomić
UES/Pixsell
15.04.2014.
u 22:59

oštjan Nachbar kod Barcelone je ubacio 19 koševa, dok je hrvatski centar Ante Tomić dodao deset koševa, uz četiri skoka i šest asistencija. Mario Hezonja nije bio u zapisniku za utakmicu.

Utakmicama Barcelona - Galatasaray i Real - Olympiakos krenulo je četvrtfinale Eurolige. Do prvih su pobjede stigle španjolske momčadi.

Barcelona je sa 88:61 bila bolja od Galatasaraya, a iako konačni rezultat sugerira uvjerljivu pobjedu Katalonaca, do nje su stigli tek u nastavku utakmice, nakon ozljede najboljeg igrača gostiju Carlosa Arroya.

Gosti su na poluvremenu imali prednost 35:33, međutim drugih 20 minuta u kojima je Galatasaray bio prisiljen igrati bez Arroya Barca je dobila sa 55:26.

Boštjan Nachbar kod Barcelone je ubacio 19 koševa, dok je hrvatski centar Ante Tomić dodao deset koševa, uz četiri skoka i šest asistencija. Mario Hezonja nije bio u zapisniku za utakmicu.

Real je u Madridu protiv branitelja naslova Olympiakosa slavio sa 88:71. 'Kraljevi' su odlično otvorili susret i nakon deset minuta igre imali su plus 15 (27:12). Ipak, domaćini se nisu predavali pa su u drugoj četvrtini stigli do izjednačenja. Ipak, nakon toga Real je ponovno poveo, a vodstvo više nije ispuštao, dapače, dizao ga je do konačnih plus 17.

Rudy Fernandez sa 20 koševa predvodio je Real, dok je Dontaye Draper za pet minuta na parketu imao jedan skok. Kod gostiju Vassilis Spanoulis je zabio 18 koševa.

U srijedu prve susrete igraju CSKA i Panathinaikos te Emporio Armani Maccabi. U polufinale će momčadi koje prve stignu do tri pobjede.

>> Barca najbliža Final Fouru, Real u finalu prije finala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije