Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
laskava titula

Antonija Mišura proglašena najatraktivnijom damom u 'muškim sportovima'

antonija mišura (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/8
20.05.2015.
u 19:10

Sa visinom od 181 centimetar, vitkom linijom i lijepim licem, ova plavokosa djevojka bi bez ikakvih problema mogla napraviti i zavidnu manekensku karijeru, piše portal Sportsport.ba.

Antonija Mišura uvrštena je među 10 najatraktivnijih dama u dominantno muškim sportovima. Štoviše, prekrasnu Šibenčanku portal Sportsport.ba, iz susjedne BiH, postavio je na prvo mjesto. 

– Profesionalna košarkašica koja dolazi iz susjedne nam Hrvatske, Antonija Mišura, širom svijeta je poznata po svojoj ljepoti koja joj je osigurala popularnost mnogostruko veću nego što joj je sam njen sport u mogućnosti pružiti. S visinom od 181 centimetar, vitkom linijom i lijepim licem, ova plavokosa djevojka bez ikakvih problema mogla bi napraviti i zavidnu manekensku karijeru – piše Sportsport.ba.

U navedenom izboru iza Mišure su:

2. Gina Carano - MMA

3. Anna Rawson - Golf

4. Michelle Waterson - MMA

5. Hilary Knight - Hokej na ledu

6. Skylar Diggins - Košarka

7. Rachel Wray - MMA

8. Alex Morgan - Nogomet

9. Hope Solo - Nogomet

10. Julia Rohde – Dizanje utega

>>Antonija Mišura: Jako mi smeta što svi u prvi plan stavljaju moju ljepotu, a ne moju igru

Komentara 1

AN
anticenzura
19:40 20.05.2015.

Celo duze od vrata, kakva je to fotka smotana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije