Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKRASNA TALIJANKA

Ova košarkašica skinula se za Playboy i zasjenila Antoniju Mišuru

Valentina Vignali
Foto: Instagram
1/12
03.10.2015.
u 14:30

U domovini za nju tvrde kako je najljepša djevojka koja je ikada stala na košarkaški teren iako se u životu stigne baviti svime, ali najmanje košarkom.

Za Valentinu Vignali i oni najveći ljubitelji ženske košarke izvan Italije teško da su ikada čuli, ali nakon što se fotografirala za Playboy joj je popularnost iznimno porasla kod muške populacije. Samo, košarka je i dalje po strani u toj priči, što joj ne smeta i svakako je konkurencija našoj Antoniji Mišuri.

U domovini za nju tvrde kako je najljepša djevojka koja je ikada stala na košarkaški teren iako se u životu stigne baviti svime, ali najmanje košarkom. Bila je finalistica izbora za Miss Italije, potom se okušala kao glumica, pa voditeljica na Rai Unu.

Kako joj se nije problem skinuti pred kamerama, dospjela je i do naslovnica spomenutog Playboya 2013. U međuvremenu je dobila i svoju košarkašku emisiju na Sportitaliji. Na terenu osim izgledom ne plijeni igrom, trenutno je članica drugoligaša Nico Basket Massa.

>> Antonija Mišura je svima lijepa jer je blaga, a ne bahata i ohola

Komentara 20

PR
prasoje
17:25 03.10.2015.

di će ova každrafa sa našon antonijon

TR
Trnjanec
16:06 03.10.2015.

A što ako ju usred utakmice netko zvekne u silikone, pa puknu?

Avatar KiM
KiM
00:54 04.10.2015.

Misura je za ovu riba I po...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije