Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE TOMIĆ:

'Perasove momčadi igraju prljavo, na granici prekršaja'

Ante Tomić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
26.08.2015.
u 18:31

'Prošao sam dovoljno u karijeri da bih vjerovao svemu što se govori pa tako i da je naš novi izbornik težak trener.'

Premda je imao konkretnu ponudu od Utah Jazza, Ante Tomić nije preselio u NBA nego je u dogovoru s obitelji produljio ugovor s Barcelonom na još tri godine. Tko zna, da je otišao u NBA, možda ga sada ne bi bilo u reprezentaciji u kojoj je naš “svjetionik” pod koševima. I visinom i talentom.

– Prošao sam dovoljno u karijeri da bih vjerovao svemu što se govori pa tako i da je naš novi izbornik težak trener. On jest zahtjevan, treninzi su intenzivni, no meni njegov stil odgovara. A i čini mi se da su svi igrači zadovoljni, svi su pronašli svoju ulogu podredivši se momčadi. Nema isticanja – ističe Ante Tomić.

Odgovara li Anti i stil košarke koji izbornik Perasović njeguje?

– Perasove momčadi igraju pomalo prljavo, na granici prekršaja pa mi u obrani još moramo poraditi na toj “šporkici”. U napadu imamo dosta resursa, dosta talentiranih i raznovrsnih igrača. Ja u napadu imam potpunu slobodu, kao i ostali igrači, no ne znam hoću li dobiti loptu na dva, pet ili sedam metara, ali kada je dobijem znam što ću s njom učiniti.

>>Ante Tomić, košarkaš godine: Darovitim klincima teško je odbiti velike klubove

Komentara 5

GA
GALAHAN
21:11 26.08.2015.

rikavac ti si teski tudum po pitanju kosarke

DU
Deleted user
06:12 27.08.2015.

Ante, Ante! Pa mi Hrvati smo košarkaška velesila! To što ti pričaš, svaki Hrvat stariji od 40 godina zna! No veliki je raskol u vremenu nastao kada je Petrović poginuo, a ostali igrači otišli trbuhom za kruhom! Veliš "šporkica"! A tko to danas igra čistu igru? Svi se mlate, tuku, igraju na mostu obrani! Ako malo ne paziš, ode noga, ode rame! Kako je košarka padala, u Hrvatskoj, radi loših rezultata, rastao je rukomet. Tako je i sa tenisom. Danas se igra golf, a sve manje je posla za tenis i teniske radnike! (Govorim o Hrvatskoj, mada se to dešava i u svjetskim razmjerima)! Hvala dragom bogu, da sada opet imamo koliko toliko jaku repku, bar se nadam! Klupska košarka je tak, tak, više loša nego dobra! Ne hakla se više. Igrališta su prazna! Nekada nije bilo prazne table za igrati! Sve se mijenja, pa i "šporkica" kako kažeš!

RI
rikavac
18:56 26.08.2015.

hahah moj Ante. Da si ti toliko dobar otimali bi se za tebe. Nas svetionik i talenat pod kosem,svetionik mozda jesi ali talenat nisi nikakav jos to nisi dokazao. Kosarkas tvoje visine i tezine pod kosem treba da vlada da nosi sve pred sobom al ti nit vladas nit mozes kosa dat a da o slobodnim bacanjima da ne pricam. Tako da Ante stobom pod kosem je isto i kad te nema na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije