Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Nazor:

'Samo nas ratnički mentalitet može pokrenuti'

Zadar - Zvezda
Foto: Zadar - Zvezda
1/5
07.10.2015.
u 14:25

Zadar je izgubio od Crvene zvezde (49:56), a najbolji u dresu Zadrana bio je Filip Kraljević sa 18 koševa i deset skokova.

Košarkaši Zadra izgubili su od Crvene zvezde u utakmici sa izuzetno malim brojem koševa (49:56). A da su domaćini pobijedili ne bi bilo nezasluženo. Uostalom, Filip Kraljević s 18 koševa i 10 skokova, najbolji igrač Zadrana, kaže:

- Ušli smo u utakmicu s velikom željom i agresivnošću, jer smo znali da samo na takav način možemo parirati tako kvalitetnom protivniku. No, da bi ga se pobijedilo potrebno je igrati na vrlo visokoj razini svih 40 minuta, a mi smo u određenim radobljima popustili. Moja igra? Ne bih to isticao u prvi plan, dobio sam sam slobodu u napadu, otvorilo mi se na početku i onda je bilo mnogo lakše.

Nije Kraljević imao kvalitetnog suigrača. Nije to bio ni Amerikanac Cosey koji je doduše postigao 11 koševa ali je gađao tricu 1/7 što je katastrofalan učinak.

- Od početka smo pokazali ratnički mentalitet i to je jedini način kako ova momčad mora igrati. Žao mi je što nismo došli u priliku da dobijemo utakmicu. Presudila je nekomunikacija u obrani, koja, uz sve ostale stvari, mora biti na adekvatnoj razini – rekao je trener Zadra Ante Nazor.

>>Rimac: S par brojki mogu objasniti zašto gubimo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije