Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetsko prvenstvo

Pogledajte kako su Amerikanci oslabljenu Hrvatsku ostavili na 'minus 22'

Ante Žižić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
28.06.2015.
u 19:35

Ante Toni Žižić i Marko Arapović sa po 16 koševa predvodili su Hrvate dok je Jayson Tatum (22 koša) bio najbolji u američkom sastavu.

Hrvatska je u drugom kolu skupine A Svjetskog prvenstva do 19 godina starosti u Grčkoj doživjela težak poraz (81:103), no budući da je suparnik bio SAD naši mladići vjerojatno će ga lako preboljeti. Posebice i zbog činjenice kako su igrali oslabljeni, bez Dragana Bendera (savez ga je suspendirao sa SP-a zbog nedozvoljene marke tenisica) te ozlijeđenog Ivana Karačića.

Parirali su igrači izbornika Ante Nazora u nekoliko uvodnih minuta, ali već do poluvremena su snažni suparnici stvorili 19 koševa razlike (58:39). U nastavku su rutinski održavali prednost.

Ante Toni Žižić i Marko Arapović sa po 16 koševa predvodili su Hrvate dok je Jayson Tatum (22 koša) bio najbolji u američkom sastavu.

U utorak će Hrvatska protiv Irana, nakon što je jučer uvjerljivo savladala Egiopat, težiti pobjedi vrijednoj drugog mjesta u skupini.

Poredak skupine A: SAD 4 boda, Hrvatska 3, Iran (-1) i Egipat (-1) po 1 bod.

>>Dragan Bender neće igrati za Hrvatsku, vraća se kući zbog rata oko tenisica

 

Komentara 8

PA
pappmisi
20:03 28.06.2015.

Bender ce sledece godine igrati za Izrael ovo sa patikama je samo FARSA ,

DE
derin
20:03 28.06.2015.

Zašto u ovoj reprezentaciji nema Lovre Mazalina!? Jel ozlijeđen jer isto je godište kao Bender.

TH
thebureque
21:09 28.06.2015.

A vidite malo kako to Srbi rade u svemu su bolji od Croatida.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije