Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEKAD BRAĆA'

Aco Petrović otkrio jesu li Dražen i Vlade Divac bili prijatelji

Aco Petrović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
25.10.2016.
u 08:45

– Njih su dvojica od 1986. godine bili suigrači u reprezentaciji, mnogo toga su prošli zajedno, mnogo titula su osvojili, šteta bi bilo sad uprljati odnos koji su imali. Divac i Dražen su bili izuzetni igrači, imali su impozantnu karijeru i sa sigurnošću znam da su njegovali prijateljski odnos, uz obostrani respekt – rekao je Petrović

Aco Petrović prokomentirao je odnos njegova pokojnog brata Dražena s Vladom Divcem nakon što su se pojavile tvrdnje da dijelovi dokumentarnog filma "Nekad braća" nisu točni te ova dva košarkaška nisu bili veliki prijatelji.

Aco smatra da od toga ne treba praviti skandal te da te stvari treba ostaviti prošlosti.

– Smatram da se ne bi trebalo sada nešto spektakularno obazirati na neke detalje iz njihove svijetle košarkaške prošlosti. Njih su dvojica od 1986. godine bili suigrači u reprezentaciji, mnogo toga su prošli zajedno, mnogo titula su osvojili, šteta bi bilo sad uprljati odnos koji su imali. Divac i Dražen bili su izuzetni igrači, imali su impozantnu karijeru i sa sigurnošću znam da su njegovali prijateljski odnos, uz obostrani respekt – rekao je Petrović za srpske medije.

>> Aco Petrović odgovorio Stojku Vrankoviću: Zamjera mi ono što sam radi!

Komentara 20

KR
krk
09:57 25.10.2016.

I kome to smeta sto su bili dobri?

NE
Neonacionalist
10:43 25.10.2016.

Pravi i jedini istiniti odgovor na ovo pitanje bi mogao dati jedino pokojni Dražen a pošto njega nema onda je besmisleno da drugi odgovaraju u njegovo ime , Aco je dao čisti diplomatski odgovor i to je u redu .

SH
shuljic50
15:16 25.10.2016.

Aca bi malo sad po Srbski ma bre ko nas zavadi,taj Divac je mrzitelj sveg Hrvatskog, a Dražen je bio naš Hrvatski Mocart,a njegov brat je puno puno iza njega po svemu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije