Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cibona kod partizana

Aco Petrović: Nemamo novca da Blassingameu povisimo ugovor

Aleksandar Petrović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
23.11.2014.
u 13:15

Utakmica s Partizanom za nas predstavlja završetak ekstremno teškog rasporeda, kaže Aco

Večeras će se u Pioniru sučeliti dva regionalna košarkaška diva koja su imala problema, više no obično, s ulaskom u tekuću sezonu ABA lige. Partizan ima skor 4-4, a Cibona 3-5. I dok Zagrepčani ističu da nisu bez izgleda, Beograđani naglašavaju da im je ovo prijelomna utakmica. Jer, ako pobijede, uključit će se u borbu za vrh.

U Beograd je otputovao i Cibonin predsjednik Aleksandar Petrović, ali ne s momčadi. On i direktor Čavlović čekali su da svoju utakmicu za A-1 ligaša Goricu odigra mladi Žižić pa su ga naknadno povezli u Srbiju.

– Utakmica s Partizanom za nas predstavlja završetak ekstremno teškog rasporeda nakon čega slijede četiri utakmice s četiri momčadi iz našeg doma kao što su Metalac, Igokea, MZT i Levski. Nažalost, Blassingamea imamo sigurnog samo za Metalac, a kako nemamo novca da po predviđenom scenariju poboljšamo njegov ugovor, možemo se samo nadati da on u tom trenutku neće imati ponudu i da će ostati još barem u prosincu – iskren je Petrović.

>>Golobradi Žižić zabio 29 koševa u A-1 ligi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
12:19 24.11.2014.

Na vašu i našu sreću nemate novca za njega, jučer je Cibona najbolje igrala bez njega, a on ako je tako dobar lako će naći klub iako čisto sumnjam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije