Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Cedevita u hrvatskom derbiju uvjerljivo slavila protiv Cibone

Cedevita Cibona
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
06.10.2015.
u 21:20

- Očekivali smo da neće biti lako i nije bilo. Naročito zbog toga što smo u zadnja tri dana imali dva duga putovanja i utakmicu. Bili smo konstantni tijekom cijele utakmice i zasluženo slavili, bez obzira na neke greške - rekao je Veljko Mršić nakon utakmice.

Cedevita je u hrvatskom derbiju u trećem kolu ABA lige slavila protiv Cibone s uvjerljivih 83:65. 

Momčad Veljka Mršića u Domu sportova je kontrolirala utakmicu i stalno vodila. Cibona je u drugoj četvrtini uspjela izjednačiti na 30:30, no aktualni prvaci Hrvatske su krajem treće i početkom četvrte četvrtine riješili utakmicu i na kraju slavili s uvjerljivih 18 koševa razlike.

- Očekivali smo da neće biti lako i nije bilo. Naročito zbog toga što smo u zadnja tri dana imali dva duga putovanja i utakmicu. Bili smo konstantni tijekom cijele utakmice i zasluženo slavili, bez obzira na neke greške. Promašili smo četiri-pet otvorenih trica i to šuteri i zato se nismo prije odvojili. Nije lako u ovakvom umoru imati nekakvu veliku preciznost. Vidimo i u ostalim utakmicama da se svi muče sa šutom za tri poena, no mi se dižemo iz utakmice u utakmicu. Sad napokon imamo tri dana do sljedeće utakmice, tako da ćemo se regenerirati - rekao je Veljko Mršić nakon utakmice.

Najraspoloženiji kod Cedevite bio je Miro Bilan sa 17 koševa i 11 skokova. Na drugoj strani je Ante Žižić ubacio 15 poena.

Cedevita je uz Crvenu zvezdu zasad jedina neporažena momčad, dok je Ciboni ovo bila druga izgubljena utakmica.

>> Zadar u posljednjoj minuti pao protiv Crvene zvezde

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
23:04 06.10.2015.

Dali je netko objasnio Berishi da nije Jordan? iako je očito za njega ABA liga NBA, kakv seljački igrač, i kada se može očekivati amera konačno spremnog?? u 6 mjesecu 2016-te??? tko ih je birao, potpisao, sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije