Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZSE TJEDNO:

Valamar Riviera najlikvidnija i gubitnica tjedna

zse
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
28.10.2016.
u 17:56

Od deset najlikvidnijih, četiri su izdanja tjedan završila porastom, četiri padom, a dva bez postotne promjene cijene

Ključni indeksi Zagrebačke burze nakon dva tjedna pada blago su porasli, prenosi hrportfolio.hr. Iako se očekivalo da će objave financijskih izvješća kompanija za treći kvartal potaknuti ulagače, redovni dionički promet u odnosu na prošlotjedni uvećan je za tek 2,2 milijuna kuna odnosno za tri posto te je iznosio 75,9 milijuna kuna. Deset najlikvidnijih izdanja sakupilo je 35,4 milijuna kuna što predstavlja 47 posto ukupnog redovnog prometa.

Od deset najlikvidnijih, četiri su izdanja tjedan završila porastom, četiri padom, a dva bez postotne promjene cijene. Tjedne promjene deset najlikvidnijih kretale su se u rasponu od -0,97 posto do +6,33 posto. Promet veći od milijun kuna sakupilo je devet izdanja, dok je 21 izdanje trgovano u iznosu većem od 500 tisuća kuna.

Ključni indeksi blago su porasli. Crobex je tako sa prošlotjednih 1.959,68 bodova uvećan za 0,24 posto na 1.964,41 bod. Crobex10 je u tjedan dana porastao za 0,39 posto i trgovanje je zaključio na 1.135,46 bodova.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

>> ZSE DANAS: Crobexi u crvenom, promet porastao za 179 posto

>> ZSE DANAS: Crobex drugi dan zaredom korigiran naniže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije