Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZSE DANAS:

Crobexi stagniraju, promet pao

ZSE
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
04.09.2015.
u 17:07

Ukupni redovni promet na ZSE – Zagrebačkoj burzi pao je u odnosu na jučer te je umanjen za 13,6 milijuna kuna, a iznosio je 6,1 milijun kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze danas su završili tako da je CROBEX pao za 0,07 posto na 1.738,66 bodova, dok je CROBEX10 ostao bez postotne promjene na 1.017,72 boda, prenosi hrportfolio.hr.

Sektorski indeksi završili su u rasponu od +0,58 posto, koliko je porastao CROBEXindustrija, do -0,94 posto, koliko je pao CROBEXtransport. Obveznički indeksi dan su završili porastom; CROBIS je uvećan za 0,01, a CROBIStr za 0,03 posto.  

Ukupni redovni promet na ZSE – Zagrebačkoj burzi pao je u odnosu na jučer te je umanjen za 13,6 milijuna kuna, a iznosio je 6,1 milijun kuna. Milijunski promet ostvarilo je samo jedno izdanje, a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +0,78 do -4,65 posto. Današnji redovni dionički promet također bilježi veliki pad, pao je za 13,5 milijuna kuna te je iznosio slabih 4,8 milijuna kuna.

Drugi dan za redom najlikvidnije izdanje bile su Europlantaže koje su ostvarile promet od 1,9 milijuna kuna te završile bez promjene cijene.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

>> Crobexi zeleni, promet porastao za 130 posto

>> Crobexi u blagom minusu, promet pao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije