Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i u drugoj udruzi

Žgomba postao i predsjednik komorskog Udruženja agencija

boris žgomba
Žarko Bašić/PD/PIXSELL
28.01.2015.
u 17:14

UHPA se podijelila nakon izbacivanja nekoliko agencija koje su javno izražavalo nezadovoljstvo radom čelnih ljudi

Predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), koju proteklih mjeseci potresaju sukobi, izabran je i za predsjednika Udruženja putničkih agencija pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

UHPA se podijelila nakon izbacivanja nekoliko agencija koje su javno izražavalo nezadovoljstvo radom čelnih ljudi, a izbor Borisa Žgombe na novu funkciju dolazi uoči UHPA-ine Skupštine na kojoj bi jedna točka mogla biti i izglasavanje povjerenja upravo Žgombi i njegovim najbližim suradnicima.

- Moj izbor za predsjednika jest priznanje, ali nema utjecaja na mjesto UHPA-i, koja je nezavisna udruga i kao takva donosi odluke. U svakom slučaju, i UHPA-u i komorsko Udruženje muče iste teme i problemi i nije bez logike da posao predsjednika radi jedna osoba - kaže Žgomba, koji veli da ulogu komorskog Udruženja želi podići na višu funkciju. Novoizabrane zamjenica Laura Popovac kaže da će pokušati pomiriti nesuglasice među putničkim agencijama.

>>Turističke agencije zaratile zbog unosnog tržišta školskih izleta

>>Boris Žgomba: Čeka nas mirna sezona, bez stresa
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije