Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zigzag

Zavirite u novi hotel u Beogradu koji je nastao po uzoru na 'zagrebačkog brata'

ZigZag Beograd
Foto: zigzag.rs
1/31
14.12.2014.
u 20:44

Nakon Zagreba i Dubrovnika ZIGZAG se ovog tjedna proširio i na Beograd, a smještajne jedinice u sva tri grada odlikuju blizina centru i moderan interijer

Nakon što su u Zagrebu otvorili prvi integralni hotel u Hrvatskoj i u ponudu uveli sobe i apartmane u Dubrovniku ZIGZAG se proširio izvan granica te od ovog mjeseca imaju hotel i u Beogradu.

Iako u Srbiji još ne postoji službena kategorizacija integralnog hotela ZIGZAG Beograd operativno će funkcionirati poput onoga u Zagrebu, otkriva nam direktor Igor Kordić iz ZIGZAG-a.

- U kratkim crtama, integralni hotel uvjetuje minimalno tri smještajne jedinice na tri različite lokacije u čijem sastavu je i recepcija s koje se vrši usluga prijave gostiju, naplate i koordinira cjelokupno poslovanje pružanja usluge smještaja u apartmanima ili sobama koji se nalaze na više lokacija u radijusu do 200 metara od recepcije. Ujedno pružamo uslugu doručka ugovorenu s ugostiteljskim objektima u neposrednoj blizini recepcije - rekao je Kordić za Večernji list.

Uz odliku smještaja u samom centru grada ZIGZAG svojim gostima nudi moderne i luksuzno opremljene sobe, u što su se imali prilike uvjeriti i gosti partyja otvorenja kojemu su prisustvovale poznate osobe iz Hrvatske poput Nevene Rendeli i dizajnerice Anamarije Brkić kao i osobe iz srpskog javnog života.

Foto: zigzag.rs

- Gosti su jako zadovoljni jer pružamo uslugu smještaja u apartmanima ili sobama, ali na višem nivou od konkurencije jer kroz centralno mjesto na kojoj se nalazi recepcija, parking i ostali sadržaji omogućujemo višu razinu usluge. Dakle, ključ zadovoljstva naših gostiju jest da mi, u odnosu na ostale apartmane, pružamo kvalitetniju uslugu, a u odnosu na hotele više komfora za manje novaca - kaže Kordić.

I dok se poslovanje ZIGZAG-ovih soba i apartmana u tri grada previše ne razlikuje, razlikuje se profil gostiju i razlozi njihovih dolazaka na svaku destinaciju. - Zagreb je novootkrivena city-break destinacija što za turiste iz cijelog svijeta ili za poslovne goste. Također, atraktivan je i zbog prometne povezanosti s ostatkom Hrvatske. Dubrovnik je isključivo destinacija za turiste, a obzirom na lokacije naših apartmana unutar zidina mi smo interesantni turistima koji Dubrovnik gledaju kao city-break destinaciju. Beograd je regionalno središte za poslovne goste i ljude željnih odličnog provoda. U odnosu na Dubrovnik i Zagreb ima manje klasičnih turista koji gradovima hodaju s mapama grada i fotoaparatima koji vise oko vrata - ističe Kordić i dodaje kako im je cilj na postojećim destinacijama proširiti ponudu, a planiraju i širenje na još gradova u Hrvatskoj i regiji, poput Ljubljane.

Iako se po stilu uređenja ZIGZAG-ovih soba i apartmana čini da su u tome bili prsti nekog dizajnera otkrivaju nam kako su sve smislili sami, a najviše su ponosni na ZIGZAG WALL kojim su oduševljeni i gosti. Radi se o crnom zidu na kojem su kredom ispisane korisne informacije, od šifre za wifi do lokacija u gradu koje vrijedi posjetiti.

Kako izgledaju sobe i apartmani u novootvorenom ZIGZAG-u u Beogradu pogledajte u priloženoj fotogaleriji!

Foto: zigzag.rs

>> U Zagrebu se otvara prvi hrvatski integralni hotel

>> Pogledajte kakvih predivnih apartmana ima u centru grada

Komentara 13

Avatar HLEBINAC
HLEBINAC
21:42 14.12.2014.

Pa stvarno što se ovo događa s hrvatskim novinama, pa koji nas moj zanimaju vijesti s istoka ??? Pa ovo prelazi svaku mjeru ! Dajte da vidimo što ima novo u EU a ne u Četnikistanu ! Nek si oni uveseljavaju svoj REGION, ali mi s njima nemamo ama baš nikakve veze. Ako imate nekakve novinare nostalgičare lijepo im se zahvalite ali ovakve splačine ne dolikuju jednom od najpopularnijih hrvatskih tiskovina ! I sada me samo obrišite da nam bude sve jasno !

Avatar puky
puky
21:10 14.12.2014.

... ma daj više prestanite i sa beogradom i sa srbijom i tim bratstvom po zlotvoru brozu i istoj mu takvoj partiji ... strava ...

Avatar nula
nula
21:52 14.12.2014.

Grozan je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije