Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za 12 milijuna kuna

Vlasnik toplica Sveti Martin u Velikoj gradi 'Zlatne terme'

'Velika-23.09.2013. Velicki bazeni dobijaju novog vlasnika koji planira uloziti u njihovu obnovu.Bazeni ubuduce Foto:Dusan Mirkovic/Pixsell'
'Dusan Mirkovic/Pixsell'
30.09.2013.
u 10:00

Riječ je o cjelogodišnjem turizmu koji ima goleme potencijale, ali uspjeh ne očekujemo preko noći, ističe Rudolf Radiković

Do kraja iduće godine u Velikoj podno Papuka niknut će “Zlatne terme”. Rudolf Radiković, većinski vlasnik toplica Sveti Martin, u njih će uložiti 12 mil. eura. Ovih je dana podnio zahtjev za građevinsku dozvolu koja bi trebala biti gotova najkasnije do početka studenog. Veličke toplice kupio je od Podravske banke koja je na njima imala hipoteku kada su otišle u stečaj.

– Riječ je o cjelogodišnjem turizmu koji ima goleme potencijale, ali uspjeh ne očekujemo preko noći – ističe Radiković koji je nakon godinu dana uspio prikupiti svu potrebnu dokumentaciju kako bi mogao zatražiti građevinsku dozvolu.

Osim što će dobiti dodatno uređene vanjske bazene s toboganima, “Zlatne terme” imat će hotel sa 84 sobe, zatvoreni bazen, kongresnu dvoranu za 200 ljudi, a la carte restoran, polikliniku s dvije ambulante, wellness, teretane, saunu, salon ljepote i frizerski salon, salu za svadbe. Ukupno će zaposliti 54 osobe, a tijekom ljetne sezone još 20. U gradnji će biti korišteni materijali hrvatskih tvrtki, a i podizvođači će biti lokalni.

>>Projekt \'Terme Blato\' težak 50 mil. eura uz Sveučilišnu bolnicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije