Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preuzimanje

Vipnet 100-postotni vlasnik bjelovarskog kabelskog operatora Dastin

Davor i Silva Stanko te Adrian Ježina i Bernd Schmutterer
Foto: Vipnet
16.09.2014.
u 11:30

Vipnet tako širi dostupnost vlastite fiksne infrastrukture na novih 4,5 tisuća kućanstava, a vlastitom optičko-kabelskom HFC mrežom trenutno pokriva više od 350 tisuća kućanstava diljem Hrvatske

Potpisivanjem ugovora o preuzimanju, Vipnet je stekao 100 posto udjela u vlasništvu bjelovarske tvrtke Dastin d.o.o. Ugovor su potpisali članovi Uprave Vipneta Adrian Ježina i Bernd Schmutterer te članovi uprave tvrtke Dastin d.o.o. Silva Stanko i Davor Stanko.

Tvrtka Dastin d.o.o. je koncesionar kabelske televizije za grad Bjelovar. Ponuda od osam televizijskih programa tijekom vremena obogaćena je paketom od 36 televizijskih kanala i osam radioprograma.

Građani Bjelovara tako će uskoro moći uživati u korištenju najbržeg i najstabilnijeg fiksnog interneta u Hrvatskoj s brzinama koje idu i do 120 Mbit/s te u više od 200 televizijskih programa iz Vip TV ponude.

Vipnet tako širi dostupnost vlastite fiksne infrastrukture na novih 4,5 tisuća kućanstava, a vlastitom optičko-kabelskom HFC mrežom trenutno pokriva više od 350 tisuća kućanstava diljem Hrvatske. 

>> Vip novi konkurent na fiksnom tržištu!

>> Vip se uključuje u utrku: Stiže televizija sa 190 programa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije