Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovacije

Umaški Dermoestetik pokorio Hong Kong

Tajana Kesić Šapić i Ivana Legović
05.12.2016.
u 17:01

– Naš inovativni proizvod Flash Vitamin Cream ekskluzivno je napravljen za azijsko tržište i poseban je po tome što ima trostruku sinergijsku akciju za posvjetljivanje, regeneraciju i zaštitu kože – rekla je dobitnica nagrade Ivana Legović.

Osam hrvatskih tvrtki predstavilo je svoje inovacije na ovogodišnjoj međunarodnoj izložbi inovacija, novih tehnologija i dizajnerskih rješenja – IDT 2016. koja se od 1. do 3. prosinca 2016. godine održala u Exhibition and Convention Centeru u Hong Kongu.

– Naš inovativni proizvod Flash Vitamin Cream ekskluzivno je napravljen za azijsko tržište i poseban je po tome što ima trostruku sinergijsku akciju za posvjetljivanje, regeneraciju i zaštitu kože. Drago mi je što je prepoznat od stručnog žirija koji je najviše zlatno odličje i posebnu nagradu dodijelio našoj tvrtki, ujedno i jedinoj nagrađenoj tvrtki iz EU – rekla je dobitnica nagrade Ivana Legović, osnivačica i direktorica tvrtke Dermoestetik.

Voditeljica inovacijske misije te direktorica sektora za industriju i IT Tajana Kesić Šapić izrazila je zadovoljstvo što smo jedina zemlja EU koja je osvojila nagradu na ovom prestižnom sajmu.

– Održali smo više od 30 poslovnih razgovora s mogućim partnerima i otvorili vrata svojim inovativnim tvrtkama na ovo tržište.

InnoDesignTech Expo ove je godine okupio 450 izlagača iz 23 zemlje svijeta, predstavljene su brojne inovacije, nove tehnologije i dizajnerska rješenja u proizvodnji, trgovini i uslugama s ciljem poboljšanja domaćeg i svjetskog tržišta. Kako kažu u Hrvatskoj gospodarskoj komori, na čijem su izložbenom prostoru tvrtke i izlagale, u Hong Kongu su bili Dok-ing sa svojim električnim vozilom Tom-Tom; Priroda liječi predstavila je NiKEL PRIVE MB Complex; Adleja inovativnu „spiralu za kobile“; Live good predstavio je BodyRecog; TOZ Penkala inovaciju Clay; PRO-HEPRO bio je tamo s Helloquent Wi-Fi, a CITUS je predstavio inovaciju C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition Software. Umaški Dermoestetik s inovacijom Flash Vitamin Cream jedina je tvrtka iz EU koja je osvojila prestižnu zlatnu medalju i posebnu nagradu International Invention Design Competition Hong Kong.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije