Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodijeljene nagrade

U Zagrebu održana Peta nacionalna konferencija o društveno odgovornom poslovanju

konferencija u Esplanadi
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/5
25.03.2014.
u 14:00

Dobitnik Indeksa DOP-a u kategoriji javnih poduzeća je Flora VTC, a za najveći napredak nagrađen je dm-drogerie markt.

U hotelu Esplanade Zagreb održana je Peta nacionalna konferencija o društveno odgovornom poslovanju. Konferenciju pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića organizirao je Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj.

Ove godine konferencija je imala naglasak na ljudskim resursima. U sklopu konferencije dodijeljene su nagrade Indeksa DOP-a, nagrade koja je zamišljena s ciljem da se istaknu hrvatska poduzeća koja razumiju i implementiraju društveno odgovorno poslovanje.

U kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobio Jadran galenski laboratorij. U kategoriji srednjih nagrađen je Hartmann d.o.o. a u kategoriji malih Euro-Unit. 

Dobitnik Indeksa DOP-a u kategoriji javnih poduzeća je Flora VTC, a za najveći napredak nagrađen je dm-drogerie markt. U kategoriji odgovorne politike i prakse u radnoj okolini Indeksom DOP-a nagrađeni su Hauska i partner.

Ledo d.d. je dobitnik Indeksa DOP-a u kategoriji odgovorne politike i prakse upravljanja okolišem a u kategoriji odgovorni odnosi sa zajednicom dobitnik Indeksa DOP-a je Končar institut za elektrotehniku.

Na konferenciji su između ostalih prisustvovali i predsjednik RH Ivo Josipović i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

>> Peta nacionalna konferencija o društveno odgovornom poslovanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije