Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POČETAK

U Moskvi otvoren prvi lokal hrvatske franšize Surf’n’Fries

Vlasnici lanca “Surf’n’Fries” Denis Polić i Andrija Čolak
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
17.10.2016.
u 10:06

Do kraja godine otvorit će još dva lokala na moskovskom aerodromu Šeremetjevo, a kroz pet godina dodatnih 300 do 400 u Rusiji i Kazahstanu

Jedna od najuspješnijih i najbrže rastućih hrvatskih franšiza Surf’n’Fries, koju su prije sedam godina pokrenuli Riječani Andrija Čolak i Denis Polić, dočekala je i rusku premijeru.

Prvi prodajni pilot-objekt otvoren je na jednoj od mnogobrojnih željezničkih stanica u Moskvi s oskudnom ponudom hrane, a visokom frekvencijom potencijalnih kupaca, na što će se ovaj dvojac u budućnosti fokusirati, a do kraja godine otvaraju još dva lokala na moskovskom aerodromu Šeremetjevo.

– Uvijek smo pokušavali nešto drukčije i kreativnije, a Rusija je najveći potencijal od svih 16 zemalja u kojima smo dosad prisutni – objašnjava Andrija Čolak. Vlasnici brenda Surf’n’Fries nadaju se tako da će na ruskom i kazahstanskom tržištu, za koja su potpisali ugovor, u idućih pet godina otvoriti 300 do 400 objekata.

>> Hrvatska franšiza Surf'n'Fries otvorena u središtu Hanoja u Vijetnamu

>> Surf'n'Fries otvorio pomfrit bar u Turskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije