Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆE GODINE

U Hrvatsku stiže novi maloprodajni lanac, otvorit će oko 50 trgovina

pepco
Foto: Screenshot
18.10.2016.
u 14:10

PEPCO je europski maloprodajni lanac koji kupcima nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo, a prisutan je u stotinama trgovina diljem Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke i Rumunjske

Maloprodajni lanac PEPCO, koji posluje u nekoliko srednjoeuropskih država, planira početkom iduće godine otvoriti prve trgovine u Hrvatskoj. U prvoj godini bit će ih otvoreno ukupno 20.

Prve će trgovine PEPCO otvoriti početkom travnja 2017. u Zagrebu, a tijekom prve tri godine poslovanja planira otvoriti oko 50 trgovina širom zemlje, uglavnom u gradovima s više od 10.000 stanovnika. Pritom će osigurati i 400 radnih mjesta, priopćeno je u utorak iz te tvrtke.

PEPCO je europski maloprodajni lanac koji kupcima nudi odjeću za cijelu obitelj i proizvode za kućanstvo, a prisutan je u stotinama trgovina diljem Češke, Mađarske, Poljske, Slovačke i Rumunjske.

Taj je brend s radom započeo u Poljskoj, gdje je prisutan od 2004. godine, a u listopadu će proslaviti otvorenje tisućite trgovine u Europi.

Trgovine PEPCO namijenjene su prodaji dječje, ženske i muške odjeće, donjeg rublja, modnih dodataka, igračaka, kućnog namještaja, dekorativnih proizvoda i ukrasa, kućanskog tekstila i drugoga.

U njihovim trgovinama mjesečno se obavi više od 6 milijuna transakcija, a trenutačno zapošljava više od 9000 ljudi.

>> Kika odlazi sa Žitnjaka i iz Rijeke

Komentara 5

OS
osica
15:06 18.10.2016.

Dođi, samo dođi ....."odlično, oni s diplomom godinama na burzi imaju šanse postati prodavači /ce za 3000 kunica."

CA
campa
14:57 26.10.2016.

Ništa čudno.U moru trgovačkih lanaca dolazi još jedan.Pa zar Hrvatska nije postala veliki šopin centar gdje veliki Evropski trgovački lanci plasiraju svoju robu iz domicilnih država i ravnopravnijih država EU kojima istiće rok trajanja a samim tim uništava domaću poljoprivredu i industriju.Naši politićari ionako ne štite domaću proizvodnju niti pojačanim sanitarnim kontrolama ne spriječavaju uvoz smeća "za ljubav prema Hrvatskoj".Prihodi su očito veliki kad nam dolazi još jedan trgovački lanac koji je očito proučavanjem tržišta pronašao svoju računicu plasiranjem robe sumnjive kvalitete.

DU
Deleted user
14:43 18.10.2016.

Trgovina sve više - izvora prihoda sve manje. Pod hitno treba uvesti njemačke plaće u sve vidove života i povećati zaposlenost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije