Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lekin HUP bogatiji za još jedan hotel

U hotelu Sheraton Dubrovnik prvi gosti, soba do 2000 kuna

27.08.2015.
u 15:41

Novi hotel ima 250 komfornih soba i apartmana i najveću kongresnu dvoranu u nas, a ukupna dvogodišnja investicija u Srebrnom i Mlinima vrijedna je 80 milijuna eura

Novi hotel Anđelka Leke i HUP-a Zagreb, Sheraton Dubrovnik Riviera u Srebrnom, sutra će primiti prve goste. Dočekuje ih vrhunskih 239 soba i jedanaest apartmana sa sadržajima koji mogu biti zanimljivi gostima tijekom cijele godine. Novi hotel ima jedan od najmodernijih i najvećih kongresnih centara u nas za oko tisuću sudionika, te spa i wellness centar opremljen prema najvišim standardima. Cijena noćenja za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi iznosi od 1.600 do 2000 kuna.

Kompleksu pripadaju i četiri vile, od kojih neke već primaju goste, a ostale su pri samom završetku. Inače, HUP Zagreb je svojom investicijom na jugu obale, vrijednom 80 milijuna kuna, započeo prije dvije na lokaciji Mlini preuređenjem Hotela Astarea, izgradnjom bazenskog kompleksa, novih bungalova, te hotela Mlini. Zanimljivo i pohvalno je da je najveći dio opreme i materijala koji su ugrađeni u hotele proizveden unašoj zemlji . Društvo Hoteli Dubrovačka rivijera d.d. će po završetku cijelog projekta raspolagati s gotovo 750 smještajnih jedinica u Mlinima i Srebrnom te zapošljavati dvjesto ljudi. U središtu Srebrenog se, naime, gradi trgovački centar s 20 luksuznih apartmana i garaža. Po završetku sezone, pak, počinje rekonstrukcija plažnog objekta „Češke banje“ u moderni lounge bar.

 - Uvjereni smo da će realizacija ovog projekta bitno doprinijeti unapređenju kvalitete hotelijersko turističke ponude na području Župe dubrovačke i Grada Dubrovnika i ugledu tvrtke HUP-Zagreb. Također, vjerujemo da će naš projekt doprinijeti i privlačnosti Hrvatske kao destinacije koja pruža odmor visoke kvalitete u svim segmentima, poručuju iz HUP-a uoči sutrašnjeg otvorenja.

>> Anđelko Leko: Nismo utvrda HDZ-a, svi su dobrodošli. Naravno, koji plate

Komentara 4

NN
narodne_novine
09:38 28.08.2015.

@rodjo123 Prvo prestani vrijeđati ljude na osnovi iz koje su regije a drugo provjeri podatke (supruga Šuška nije sestra od Leke jer nije Hercegovka...). Leko je samo jedan u nizu osoba koji su bili blizu vlasti u bivšem sustavu (juga)a) ali i u novom sustavu (HR) kroz jedan ili drugi način. Samo dokaz da se ništa nije promijenilo nego ime zemlje gdje živimo.

LA
LANA555
22:58 27.08.2015.

Sad treba ic na more .kad je snizenje.

ŠE
Šeripaga
14:12 29.08.2015.

rodjo123 ne laprdaj bez veze. Ako već komentiraš onda provjeri činjenice. Čestitke HUP i DRH! Hrvatskoj trebaju ovakvi hoteli. Dosta je sindikalnih odmarališta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije