Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA STROJEVE I POGON

U dogradnju svoje karlovačke tvornice General Electric ulaže 160 milijuna kuna

14.03.2017.
u 06:45

Tvornica opslužuje elektrane u gradnji i one dovršene, isporučujući komponente za plinske i parne turbine

Ministar zaštite okoliša i energetike Slaven Dobrović i predsjednik saborskog Odbora za europske poslove Domagoj Ivan Milošević posjetili su tvornicu General Electrica u Karlovcu.

Izvršni direktor GE-a za jugoistočnu Europu Gaetano Massara i generalni direktor GE-a za Hrvatsku Damir Vranić predstavili su poslovanje i najavili ulaganja ove godine u strojeve i dogradnju zgrade pogona od oko 160 milijuna kuna.

– Pogon pruža usluge za elektrane u gradnji i one već u pogonu u sektorima termalnih i održivih izvora energije, a najznačajnije je reference tvornica stekla isporukama komponenti za plinske i parne turbine. Ulaganje će značajno povećati njezine kapacitete te potvrditi predanost General Electrica u regiji – izjavio je Massara. GE je sudjelovao i u gradnji termoelektrane Plomin 1, a radi i na Plominu 2. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije