Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična ideja

TOZ Penkala zbog krize nabavlja žirafu!

žirafa
31.07.2014.
u 15:38

Kako bi osnažili svoje financijske rezultate, odlučili su nabaviti žirafu, o čemu su obavijestili putem redovitog financijskog izvještaja

Da poduzetnicima u vrijeme krize na pamet padaju i pomalo neobične ideje, svjedoči i primjer Tvornice olovaka, školskog i uredskog pribora TOZ Penkala. Kako bi osnažili svoje financijske rezultate, odlučili su nabaviti žirafu o čemu su obavijestili putem redovitog financijskog izvještaja.

 - Zbog aktualne krize na tržištu nekretnina, Društvo aktivno radi na iznalaženju mogućnosti kako bi se dijelovi nekretnina koji nisu u neposrednoj funkciji poslovanja stavili u funkciju privređivanja. S te strane u sljedećem razdoblju Društvo namjerava pokrenuti projekt nabave egzotične životinje (žirafe) za koju postoje odgovarajući smještajni kapaciteti te bi se nakon ishođenja potrebnih dozvola mogle naplaćivati ulaznice za gledanje kako zainteresiranim domaćim posjetiteljima, tako i stranim turistima - navodi se u priopćenju.

>> Lavovi dobili novi dom, a nakon 55 godina u Zoološki se vraća žirafa

Ključne riječi

Komentara 12

DZ
dzizs
16:40 31.07.2014.

Tihomir Lalić, direktor TOZ-a je inače ovlašteni revizor i kao takav, vjerujem, vrlo dobro zna što računovodstveni standardi zahtijevaju kad je u pitanju poslovna nekretnina koju ne koristiš i koja trune. Rekao bih da Lalić nije lud, već vrlo dosjetljiv.

AN
andrijacatch
17:04 31.07.2014.

Možda da je Rubelj napravio takvu akciju pa ne bi propao

DU
Deleted user
16:30 31.07.2014.

gnu se više isplati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije