Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HGK

Turizam, protok roba i energetika prilike su za suradnju s Kinom

Luka Burilović
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
31.05.2016.
u 07:30

Zamjenik ministra gospodarstva Leo Prelec suradnju s Kinom vidi u području energetike

– Uvjeren sam da značajna područja za suradnju s Kinom postoje, pogotovo u sektorima poput prehrambenog, prirodne kozmetike, turizma i razmjene know-howa. Upravo zato HGK otvara predstavništvo u Šangaju – rekao je predsjednik HGK Luka Burilović otvarajući Hrvatsko-kineski gospodarski forum koji je okupio 50 kineskih i 150 hrvatskih tvrtki.

Zamjenik ministra gospodarstva Leo Prelec suradnju s Kinom vidi u području energetike. Potpredsjednik Kineskog vijeća za promicanje međunarodne trgovine Wang Jinzhen istaknuo je da Hrvatska ima šansu u turizmu, jer će za nekoliko godina iz Kine dolaziti 100 milijuna turista, ali i u protoku kineskih roba. 

>> Independent o Lošinju: 'Zapostavljeni dragulj u hrvatskoj kruni'

Komentara 2

Avatar Frano1
Frano1
10:37 31.05.2016.

A prodaja stiropora? T ne misliš da i to treba ponuditi Kinezima?

KD
kdog
11:05 31.05.2016.

vrati stiropor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije